Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


  • Alle consulten zijn volledig op afspraak.

  • Zorgvragen

    Let op!

    Donderdag 25 april is Dokter Vrijdag afwezig i.v.m scholing. Waarneming voor spoedgevallen door Praktijk Markx

    Om uw medische zorgvraag of controle te bespreken zijn er meerdere mogelijkheden. Eenvoudige medische klachten kunt u vaak zelf oplossen door gebruik te maken van de informatie op de website van het Nederlands Huisartsengenootschap: Thuisarts.nl
    Voor persoonlijk contact met de huisarts, praktijkondersteuner of assistente zijn er meerder mogelijkheden:

    • Een afspraak voor de spreekuren van de huisarts, praktijk ondersteuners of assistente.
    • Visite aan huis.
    • Telefonisch spreekuur.
    • Email consult via patiënt portaal.

    Hieronder  worden  de diverse mogelijkheden verder toegelicht. Kunt u uw antwoord niet vinden?  Dan vragen wij u vriendelijk het contact op te nemen met onze praktijk om uw vragen te kunnen beantwoorden.

    Beeldbellen

    U kunt hiervoor bij de assistente een afspraak maken.

    Maak afspraak

    Voor een spreekuurconsult wordt 10 minuten gepland. Denk van de te voren goed na wat uw hulpvraag is die bij uw klacht hoort. De assistente zal u uw klacht d.m.v. triage uitvragen om duidelijk in beeld te krijgen waarvoor u belt, om zo de spreekuren zorgvuldig in te plannen. Voor bepaalde klachten dient er geen afspraak op het spreekuur plaats te vinden en zal de assistente u adviezen meegeven. Wanneer u het bezwaarlijk vindt om uw klacht aan de assistente mede te delen, kunt u dit kenbaar maken. Heeft u meerdere vragen of langer tijd nodig dan 10 minuten, vraag dan extra tijd.

    De praktijkondersteuner somatiek voor chronische zorg:

    Heeft u in het kader van chronische zorg een bloedonderzoek of longfunctie laten verrichten en wilt u de resultaten bespreken maakt dan via de assistente telefonisch of online via het patiënt portaal een afspraak bij de praktijkondersteuners Monique Hommes of Jacomien van Starkenburg.

    De praktijkondersteuner GGZ:

    Bij de praktijkondersteuning GGZ kan kortdurend begeleiding worden geven bij emotionele of psychische problemen. Zo kunt u o.a. terecht met depressieve klachten, werk gerelateerde klachten, rouw of angstklachten. In enkele gesprekken wordt samen nagegaan wat het probleem is en hoe u daarna de draad weer kunt oppakken. Aan het einde van het consult wordt in overleg met u een nieuwe afspraak gemaakt door de praktijkondersteuner.

    Mocht u bij een terugval de gesprekken weer willen oppakken kunt u een afspraak maken via de assistente

    Maak direct online een afspraak.

    Telefonisch consult

    Dagelijks is de huisarts telefonisch bereikbaar tussen 11.00u en 11.30u op telefoonnummer 0165-30 12 03. Dit spreekuur is bestemd voor korte vragen en opvragen van uitslagen.

    U kunt ook gebruik maken van de functie vraagstellen van het Patiënt Portaal.

    Stel uw vraag direct via Patiënt Portaal

    Huisbezoek

    Wanneer u zo ziek bent dat u niet naar de praktijk kunt komen, kunt u een huisbezoek telefonisch aanvragen voor 11.30 uur. Een bezoek aan de praktijk heeft verweg de voorkeur, daar u in de praktijk gemakkerlijker bent te onderzoeken. Wanneer u zich erg beroerd voelt, kunt met de assistente op een tijdstip afspreken dat u niet hoeft te wachten in de wachtkamer maar meteen geholpen wordt.

    Om goed in te schatten of de visite met voorrang moet gebeuren, zal de assistente u vragen naar de reden van de aanvraag. Vroeg in de middag worden de huisbezoeken gedaan. Voor een spoedgevallen kunt u natuurlijk altijd bellen.

    E-mailconsult

    Het e-mail consult is bedoeld om als extra contactmogelijkheid te dienen tussen u en uw arts of praktijkondersteuner. Een email via het openbare internet is niet veilig en verdient niet de voorkeur.

    U kunt gebruik maken van de functie berichten van het Patiënt Portaal. Door middel van een beveiligde email komt uw vraag automatisch van de agenda van de medewerker en komen uw vraag en het antwoord van de huisarts / POH rechtstreeks in uw eigen dossier terecht. U kunt bijlages zoals een foto meesturen.

    U krijgt binnen twee dagen een antwoord.

    Deze optie is niet geschikt voor vragen met een spoedeisend karakter.

    Start online een consult

    controles en behandelingen

    controles en behandelingen:
    Door de praktijkassistentes kunnen diverse controles en ondersteunende handelingen worden verricht, zoals bloed- en urine onderzoek. Hechtingen verwijderen, injecties en bloeddrukcontrole.

    kleine chirurgische ingrepen:

    beoordelen en verwijderen van moedervlekken, goedaardige huidtumoren, plaatsen van anticonceptie spiraal of staafje, behandeling van ingegroeide teennagels: al deze behandelingen kunnen worden verricht door uw huisarts. Door het volgen van extra nascholing heb ik me daar in bekwaamd.

    Alle medische hulp door de huisarts (of de assistente) uitgevoerd valt onder de basisverzekering én gaat niet van het eigen risico af. In tegenstelling tot alle behandelingen in het ziekenhuis. Overleg dus in de volgende situaties eerst met uw huisarts of hij of zij dit eventueel ook kan doen. Dat scheelt u kosten!

    Bekijk onze kleine behandelingen