Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


Inloop spreekuur

 • 08:00 - 09:30u
 • Spreekuur alleen op afspraak

 • Vanaf 15:30u
 • Het team van Praktijk Vrijdag

  Medewerkers

  Let op!

  De praktijk is gesloten i.v.m. vakantie van maandag 24 februari t/m 26 februari. Waarneming door Dr. v/d Kar en Dr. Markx.

  Onze medewerkers

  Dr. Pieter Vrijdag

  Huisarts

  Geboren in en getogen in Venlo (Limburg) Studeerde geneeskunde in Rotterdam (1977-1985) Vanaf mei 1985 luitenant-arts bij de geneeskundige troepen van de Rijschool Venlo. Aansluitend volgt hij de huisartsen opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de stage vindt plaats in Ossendrecht(1987. In juli 1988 naar Wouw verhuisd en gevestigd als huisarts-assistent van collega Jan de Vet. In januari 1990 neemt hij de praktijk over. BIG-registratienummer: 19025022201. Met dit nummer kunt u op www.big-register.nl zien dat uw huisarts in het landelijk artsenregister staat bijgeschreven.

  Lees meer

  Mevr. Nathalie Govers

  Praktijkassistente

  Sinds 1999 werkzaam als gediplomeerd doktersassistente in de praktijk. Naast de algemene taken als doktersassistente, doe ik zelfstandig spreekuur CVRM, hart- en vaatziekten. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  Lees meer

  Mevr. Ylona van Ginneken

  praktijkassistente

  Sinds 2016 ben ik met veel plezier werkzaam in de praktijk. Mijn opleiding tot gediplomeerd doktersassistente heb ik in 2012 afgerond. Vervolgens ben ik partime gaan werken in een huisartspraktijk en heb d eopleiidng triagiste op de huisartsenpost succesvol afgerond. Het werk in de dagpraktijk trok mij meer. Het contact met een vaste groep patienten spreekt mij erg aan. Ik ben aanwezig op maandag en donderdag en vrijdag middag.

  Lees meer

  Mevr. Jerney Dirken Bartelen

  Praktijkassistente

  Sinds augustus 2018 ben ik het team komen versterken. In 2017 heb ik mijn opleiding tot gediplomeerd doktersassistente behaald en daarmee succesvol afgesloten. Daarvoor ben ik 14 jaar werkzaam geweest in een aantal administratieve functies binnen het bedrijfsleven. Van de overstap naar de zorg heb ik geen dag spijt gehad. Het persoonlijk contact met de patiënten, het bijdragen aan het leveren van de juiste zorg én de laagdrempeligheid van de praktijk spreken mij erg aan! Ik ben werkzaam op ma t/m vr in de ochtenden.

  Lees meer

  Mevr. Monique Hommes - Passier

  praktijkondersteuner Somatiek

  Was als gediplomeerd doktersassistente sinds 1994 werkzaam in de praktijk. Op 16 februari 2011 heeft Monique de opleiding voor praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk succesvol afgerond. Dit is een twee jarige post-HBO opleiding. Begeleiding van chronisch ziekten zoals Diabetes Mellitus, COPD en Cardiovasculair risico management zal haar belangrijkste taak zijn binnen de praktijk. Coördinatie van de ouderenzorg is een nieuwe taak binnen onze praktijk. Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

  Lees meer

  Mevr. Jacomien Starkenburg

  praktijkondersteuner Somatiek

  Nadat ik jaren als verpleegkundige heb gewerkt binnen de GGZ en de thuiszorg ben ik in 2014 gestart met de opleiding "praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk" . In het laatste jaar ben ik als stagiaire in deze praktijk begonnen. Begin 2016 heb ik de opleiding succesvol afgerond en sindsdien werk ik nog 1 dag per week binnen de praktijk als praktijkondersteuner. Samen met Monique doe ik de begeleiding van de chronisch zieken, zoals Diabetes, Copd en Cardiovasculair risico management. Mijn vaste werkdag is op dinsdag.

  Lees meer

  Mevr. Mariette van der Stappen

  Praktijkondersteuner GGZ

  Sinds januari 2012 werkt ik als praktijkondersteuner GGZ in de praktijk. Ik werkte hiervoor 25 jaar in verschillende GGZ-instellingen, als B-verpleegkundige, preventiewerker en psycholoog. Mijn taak is het kortdurend begeleiding geven bij emotionele of psychische problemen. Zo kunt u o.a. terecht met depressieve klachten, werkgerelateerde klachten, rouw of angstklachten. In enkele gesprekken wordt samen nagegaan wat het probleem is en hoe u daarna de draad weer kunt oppakken. Naast kortdurende begeleiding is ook huisbezoek mogelijk. Bij meer complexe problemen kan het nodig zijn om door te verwijzen. Aanwezig: oneven weken op woensdag en donderdag ochtend, even weken hele woensdag.

  Lees meer