Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


Inloop spreekuur

 • 08:00 - 09:30u
 • Spreekuur alleen op afspraak

 • Vanaf 15:30u
 • Het team van Praktijk Vrijdag

  Medewerkers

  Let op!

  De praktijk is gesloten op donderdag 27 en vrijdag 28 december i.v.m. vakantie. Op woensdag 2 januari is de praktijk ook gesloten i.v.m. vakantie. Vanaf 11 december zijn er nog een beperkt aantal griepinjecties beschikbaar.

  Onze medewerkers

  Drs. Pieter Vrijdag

  Huisarts

  Geboren in en getogen in Venlo (Limburg) Studeerde geneeskunde in Rotterdam (1977-1985) Vanaf mei 1985 luitenant-arts bij de geneeskundige troepen van de Rijschool Venlo. Aansluitend volgt hij de huisartsen opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de stage vindt plaats in Ossendrecht(1987. In juli 1988 naar Wouw verhuisd en gevestigd als huisarts-assistent van collega Jan de Vet. In januari 1990 neemt hij de praktijk over. BIG-registratienummer: 19025022201. Met dit nummer kunt u op www.big-register.nl zien dat uw huisarts in het landelijk artsenregister staat bijgeschreven.

  Lees meer

  Mevr. Ylona van Ginneken

  praktijkassistente

  Sinds 2016 ben ik met veel plezier werkzaam in de praktijk. Mijn opleiding tot gediplomeerd doktersassistente heb ik in 2012 afgerond. Vervolgens ben ik partime gaan werken in een huisartspraktijk. Tevens ben ik partime als doktersassistente op de Huisartsenpost gestart en heb ik de opleiding tot triagiste met succes afgerond. Het werk in de dagpraktijk trok mij meer. Het contact met een vaste groep patienten spreekt mij meer aan. Ik ben alle dagen aanwezig, behalve maandag en donderdag middag.

  Lees meer

  Mevr. Jacomien Starkenburg

  praktijkondersteuner Somatiek

  Nadat ik jaren als verpleegkundige heb gewerkt binnen de GGZ en de thuiszorg ben ik in 2014 gestart met de opleiding "praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk" . In het laatste jaar ben ik als stagiaire in deze praktijk begonnen. Begin 2016 heb ik de opleiding succesvol afgerond en sindsdien werk ik nog 1 dag per week binnen de praktijk als praktijkondersteuner. Samen met Monique doe ik de begeleiding van de chronisch zieken, zoals Diabetes, Copd en Cardiovasculair risico management. Mijn vaste werkdag is op dinsdag.

  Lees meer

  Mevr. Monique Hommes - Passier

  praktijkondersteuner Somatiek

  Was als gediplomeerd doktersassistente sinds 1994 werkzaam in de praktijk. Op 16 februari 2011 heeft Monique de opleiding voor praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk succesvol afgerond. Dit is een twee jarige post-HBO opleiding. Begeleiding van chronisch ziekten zoals Diabetes Mellitus, COPD en Cardiovasculair risico management zal haar belangrijkste taak zijn binnen de praktijk. Coördinatie van de ouderenzorg is een nieuwe taak binnen onze praktijk. Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

  Lees meer

  Mevr. Nathalie Govers

  Praktijkassistente

  Sinds 2001 werkzaam als gediplomeerd doktersassistente in de praktijk. Naast de algemene taken als doktersassistente, doet ik zelfstandig spreekuur CVRM, hart- en vaatziekten. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  Lees meer

  Mevr. Mariette van der Stappen

  Praktijkondersteuner GGZ

  Sinds januari 2012 werkt ikals praktijkondersteuner GGZ in de praktijk. Ik werkte hiervoor 25 jaar in verschillende GGZ-instellingen, als B-verpleegkundige, preventiewerker en psycholoog. mw. Mariette van der Stappen praktijkondersteuner GGZ Sinds jan. ’12 werkt Mariëtte als praktijkondersteuner GGZ in de praktijk. Zij werkte hiervoor 25 jaar in verschillende GGZ-instellingen, als B-verpleegkundige, preventiewerker en psycholoog. Mijn taak is het kortdurend begeleiding geven bij emotionele of psychische problemen. Zo kunt u o.a. terecht met depressieve klachten, werkgerelateerde klachten, rouw of angstklachten. In enkele gesprekken wordt samen nagegaan wat het probleem is en hoe u daarna de draad weer kunt oppakken. Naast kortdurende begeleiding is ook huisbezoek mogelijk. Bij meer complexe problemen kan het nodig zijn om door te verwijzen. Aanwezig: oneven weken op woensdag en donderdag ochtend, even weken hele woensdag.

  Lees meer