Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


Over Praktijk Vrijdag

De Praktijk

Let op!

De praktijk is gesloten vrijdag 27 november ivm nascholing!!! Ivm de coronamaatregelen zijn de consulten op afspraak! 10 minuten in de ochtend 15 minuten in de middag. Kom op tijd (niet te vroeg) en houdt u aan deze tijd dan blijft de wachtkamer minimaal bezet. Heeft u door aanleg van glasvezel een ander emailadres? Laat ons dit dan weten!

Over Praktijk Vrijdag

Sinds de jaren 40 van de vorige eeuw is er een huisarts werkzaam in het pand aan de Bergsestraat 47 in Wouw. Pieter Vrijdag is, na collegae Maaseland en de Vet, de derde huisarts in deze praktijk.

Samen met een team van praktijkondersteuners en assistentes bieden wij u moderne huisartsenzorg, volgens de richtlijnen van onze beroepsgroep. U kunt terecht voor de acute zorg, medisch klachten en vragen, die een snelle beoordeling vereisen.

Ook voor chronische zorg zoals diabetes, hart en vaatziekten en COPD, waar de samenwerking met Zorggroep West Brabant een belangrijke rol speelt. Verschillende kleine medisch ingrepen worden door ons gedaan. Zo houden we de zorg dicht bij huis en de kosten  (meestal buiten eigen risico) lager.
De praktijk is erkend Reizigers Vaccinatie Centrum. Om telefonisch goed bereikbaar te zijn maken wij veel gebruik van internet, het Patiënt Portaal speelt een steeds grotere rol. Lees op deze website meer over onze dienstverlening.

Wij proberen u middels deze website te voorzien in de meest actuele informatie over onze praktijk en actuele zorg.

Heeft u nog vragen? Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan zeker contact op met onze praktijk of vul een contactformulier in.