Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


Ga voorbereid op reis

Reisadvies

Let op!

De praktijk is gesloten vrijdag 27 november ivm nascholing!!! Ivm de coronamaatregelen zijn de consulten op afspraak! 10 minuten in de ochtend 15 minuten in de middag. Kom op tijd (niet te vroeg) en houdt u aan deze tijd dan blijft de wachtkamer minimaal bezet. Heeft u door aanleg van glasvezel een ander emailadres? Laat ons dit dan weten!

Ga voorbereid op reis

Wanneer u voornemens heeft om een verre reis te maken naar de (sub)tropen, oostblok of zelfs de Middellandse Zee (o.a. Turkije of Kroatië), is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Vaak zijn vaccinaties nodig. Een formulier om ons te informeren over uw reisdoel, uw vaccinaties in het verleden en reisomschrijving vind u hieronder.
Formulier reisvaccinaties

Na ontvangst van dit formulier krijgt u per email van ons een bevestiging. Na bestudering van de gegevens sturen we u een voorstel en plannen we in overleg een afspraak voor een reizigers consult.

Reizigers consult

Als u een reis gaat maken, brengt dat een gezondheidsrisico met zich mee. Gelukkig kunt u zich daar op voorbereiden. De meest voor de hand liggende oplossing zijn bijvoorbeeld vaccinaties en malariapillen. Deze middelen willen niet meteen zeggen dat u voorbereid op reis gaat.

Onze praktijk is erkend reiziger vaccinatiecentrum. Zo krijgt u naast de juiste vaccinaties en medicijnen ook een uitgebreid advies. Wat kan er voorvallen? Wat moet u dan doen? Waar moet je uitkijken voor wat? Allemaal vragen waarop u antwoord krijgt tijdens een reizigers consult.

Formulier reisvaccinaties

Voor een goed reizigersconsult is veel informatie over uw reis van belang. Vult u dit formulier alstublieft zo goed mogelijk in, dan kunnen wij u van het beste advies voorzien. Mocht er iets niet lukken of onduidelijk zijn, geef dit dan aan in de laatste kolom.

Bekijk of uw zorgverzekering de reisvaccinaties vergoed op GGD Reisvaccinaties.
Reisvaccinatie aanvragen

Meer info over reisvaccinaties

Naast de juiste vaccinaties en medicijnen ook een uitgebreid advies. Wat kan er voorvallen? Wat moet u dan doen? Waar moet je uitkijken voor wat? Allemaal vragen waarop u antwoord krijgt tijdens een reizigers consult.

Het formulier voor het aanvragen van een reisvaccinatie kunt u hier invullen en versturen.

Bekijk of uw zorgverzekering de reisvaccinaties vergoed op GGD Reisvaccinaties.

Worden mijn vaccinaties vergoed?

Om inzicht te krijgen in de kosten van uw reisvaccinaties, en of deze vergoed worden, sturen wij u graag door naar het overzicht van Gezond op Reis.
Bekijk vergoedingen